sábado, 30 de enero de 2021

DIA DE LA PAU

 

Bon dia famílies, 


Com ja sabeu, ahir vam celebrar a Infantil el Dia de la Pau; vam ballar, cantar i gaudir d'un dia ben maco amb totes les mesures de seguretat possibles al pati de l'escola..
Durant tota la setmana, hem estat treballant el motiu d'aquesta festivitat de diferents maneres i activitats: hem fet diferents treballs per decorar l'escola i una manualitat per ensenyar a casa; hem treballat la lectoescriptura de diferents paraules que implica la "PAU", hem après un poema i diverses cançons i balls relacionades amb aquesta festivitat. A més,  partir del nostre treball emocional, hem treballat i vist diferents vídeos on es mostraven diferents valors, com per exemple: el compartir, l'empatia, l'ajuda i l'amor. 
I, per últim, ahir a la tarda, vam fer una pràctica especial de ioga relacionada amb el valor de l'amistat i l'empatia: vam fer diferents activitats de relaxació i concentració  i jocs d'asanes per parelles que implicaven confiar en el nostre company/a. Vam finalitzar dient cadascun una paraula bonica relacionada amb la Pau i els nostres companys/es.

Ha estat una setmana ben bonica que queda resumida en les fotos i vídeos d'aquesta entrada.

Esperem que us agradin!
Bon cap de setmana!
 

2 comentarios: