sábado, 10 de octubre de 2020

OCTUBRE, OCTUBRET, ENS PORTA EL FRED I MOLTÍSSIMES ACTIVITATS PER FER!



Bona tarda famílies!

Espero que estigueu passant un feliç dissabte i que gaudiu i descanseu a parts iguals aquest cap de setmana llarg!

Ja teniu les fotografies que resumeixen una mica com ha estat la nostra setmana. Com sempre hem fet moltíssimes activitats on el joc i les sorpreses no han faltat!  Com s'aprèn millor sinó jugant?!

Com veureu, aquesta setmana hem començat els nostres racons de motricitat fina, hem fet joc simbòlic a l'aula de racons, hem fet una activitat de plàstica amb els colors de la tardor, hem treballat l'esquema corporal i les emocions d'una manera molt divertida per tal de prendre consciència del nostre propi cos a partir d'una activitat lúdica i motivadora pels nostres peixets. A més, seguim repassant el nostre nom i els dels nostres companys/es, les vocals i conceptes matemàtics. Com sempre, prioritzant l'aprenentatge vivencial i el joc, sense deixar de banda estonetes de treball de més concentració sobre el paper.

També vam seguir treballant la Tardor en totes les activitats de la setmana, a partir de cançons, contes, racons de lectoescriptura, matemàtiques, experiments (ens vam convertir en mags i bruixes i vam fer màgia amb els colors de la tardor!). Quina de coses!

Com sempre, també vam fer psicomotricitat, anglès, música i ioga.

No ens avorrim pas!!

Espero que us agradin!!


P.D. Com algunes famílies m'heu preguntat, us poso en el lateral dret del blog una secció amb les cançons que anem treballant perquè a casa pugueu cantar-les amb ells!

VEURE FOTOS

2 comentarios: