viernes, 23 de octubre de 2020

ANIVERSARI DE L'ARIADNA I MOLT MÉS!


Hola famílies!

Aquesta setmana la vam començar de la millor manera: celebrant l'aniversari de l'Ariadna! Felicitats  de nou princesa!

Després d'aquest fantàstic inici, com sempre, hem fet moltes activitats: hem començat el nostre projecte dels Peixos i, com podreu veure a les fotos, hem fet redistribució de taules i ara cada taula serà la d'un peix que hem començat a treballar a partir del conte "El peix Irisat", el qual, també ens hha servit per treballar el valor de compartir(El teniu al lateral del blog).
També hem fet més activitats de lectoescriptura i matemàtiques, de tardor i moltes altres activitats relacionades amb la Castanyada que ensenyarem més endavant! Que sinó, no serà sorpresa! jejeje.
Una de les activitats de tardor que vam fer per reforçar la nostra expressió oral i comunicació, va ser representar i dramatitzar el conte "El cargol i l'herba de poniol"; amb una mica de vergonya però ho van fer super bé!
Us agraeixo també, els contes que heu portat que ells/es mateixos/es ens els han explicat  a la resta de la classe.

I, per finalitzar, avui divendres hem acabat de treballar la primera pràctica de ioga a partir del conte "El bosc encantat": durant aquestes setmanes hem fet exercicis de relaxació a través del massatge, técniques de respiració, treball del cos a partir de diferents "asanes" i una cloenda on tots hem comunicat el que hem après i el que més ens ha agradat. I tots aquests moments els hem plasmat pintant una de les asanes que hem treballat en el conte: l'arbre".

BON CAP DE SETMANA!!

P.D: Recordeu que podeu portar qualsevol material relacionat amb els peixos i una fotografia relacionada amb algun moment alegre dels nostres peixets!



 


No hay comentarios:

Publicar un comentario